Ada Radio Islami di Bumiayu dan Sekitarnya

rodjaAlhamdulillah sedulur-sedulur….

Mulai bar bada’an wingi, ning daerah Bumiayu lan sekitare wis mengudara ana radio Islami, arane radio BB FM, singkatane Bumiayu Berhias FM, frekuensine 107.9 FM. Radio BB FM kue sebenere radio relay sing Radio Rodja 756 AM, Bogor, radio Islami sing wis terkenal nemen ning seantero Indonesa.

Radio BB FM tayang nggal dina, jadwale kyeh digatekna, luwih apik maning ya dicatet trus dicantolna ning pager atawa tembok ben katonan terus :

– Esuk : jam 04.00 nganti jam 08.00

– Sore/bengi : jam 16.00 nganti jam 24.00. Kadong malem Ahad tah siarane ora kur nganti jam 24.00 tok, tapi bablas anjog jam 08.00 esuk dina Ahad. Mantepe por mbok?

Acarane apik-apik nemen yachin, lan akeh nemen manpaate. Ana pengajian-pengajian masalah aqidah, ibadah/fikih, tafsir, hadits, akhlak, sejarah/siroh, muamalah, muslimah, bocah-bocah (biasane dina Ahad esuk), murottal Al Quran lan liya-liyane. Tur, sing ndadekna luwih apike, pembahasane mesti ana rujukane sing bener, sing Al Quran lan hadits-hadits shoheh miturut pemahamane para salafush sholeh.

Hayuh gagiyan padha disetel radione, eben ora ketinggalan acarane…

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s